ABD başkanı Trump koronavirüs testi yaptırdı

ABD başkanı Trump koronavirüs testi yaptırdı

Koronavirüs testi yaptırdığını açıklayan Trump, ABD'deki ölü sayısını açıkladı.

ABD Başkanı Trump, ABD'de koronavirüs sebebiyle 50 kişinin öldüğünü söyledi ve "Koronavirüsle mücadele için yaklaşık 4 milyar dolar ayırdık" ifadelerini kullandı. Trump, koronavirüs testine tabi tutulduğunu ancak sonuçları henüz almadığını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Koronavirüs ekibi virüsü yenmek için çok çalışıyor" dedi. "Virüsle mücadele için yaklaşık 4 milyar dolar ayırdık" diyen Trump, açıklamasında ABD Merkez Bankası'na (Fed) yüklenerek "Umarım Fed, virüsle mücadelede bize katılır. Fed Başkanı çok fazla kötü karar aldı" ifadelerini kullandı.

Trump, "Şimdiye dek ABD'de koronavirüsten 50 kişi hayatını kaybetti" diye konuştu. ABD Başkanı, cuma akşamı koronavirüs testi olduğunu, ancak sonuçları henüz almadığını belirtti.

Apple'ın Çin dışındaki tüm mağazalarını kapatma kararına destek veren Trump, "Tüm şirketler Apple'ın kararını izler ve perakende mağazalarını kapatırsa iyi olur" dedi. Diğer yandan yurtiçi seyahat kısıtlamalarını da düşündüklerini söyleyen Trump, İngiltere ve İrlanda'ya da seyahat yasağı koymayı göz önünde bulundurduklarını ifade etti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.