ABD'deki protestolar şiddetleniyor! Göstericiler, polisleri öldürmeye başladı

ABD'deki protestolar şiddetleniyor! Göstericiler, polisleri öldürmeye başladı

ABD'de siyahi bir adamın polis tarafından öldürülmesinin ardından başlayan ve ülke geneline yayılan protestolarda şiddet giderek artıyor.

Las Vegas'ta polis ile eylemciler arasında çıkan silahlı çatışmada başından vurulan bir polis memuru hayatını kaybederken, dört polis de yaralandı.

ABD'nin Minneapolis kentinde siyahi George Floyd'un bir polis tarafından boğularak öldürülmesinin ardından ırkçılık ve polis şiddetine karşı başlayan protestolar ülke geneline yayıldı. Polis merkezleri de dahil binaların yakıldığı ve yağmaların başladığı protestolar, şiddet eylemlerine dönüştü. Birçok eyalette sokağa çıkma yasağı ilanı edilirken, polislerin müdahalesinin yetersiz kalması üzerine Ulusal Muhafızlar göreve çağrıldı.
ABD'deki iç savaş şiddetleniyor! Göstericiler, polisleri öldürmeye başladı

Sokağa çıkma yasaklarının kontrolü için polisler birçok kentte belirli yerlere barikat kurarken göstericiler ile polisler sürekli karşı karşıya geliyor. Las Vegas'ta polisler ile eylemciler arasında da silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada dört polis yaralanırken, bir polis memuru da hayatını kaybetti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.