Acı Aşk 10.Bölüm Fragmanı-İZLE

Acı Aşk 10.Bölüm Fragmanı-İZLE, Acı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü pazar akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Acı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Acı Aşk, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show tv'de yayınlanan Acı Aşk dizisi 10. Bölüm yeni fragman izle

Acı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü pazar akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Acı Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 10. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show tv’den izleyebilirsiniz. Acı Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Acı Aşk dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamı Show tv’de...

ACI AŞK 9.BÖLÜM İZLE

ALPEREN DUYMAZ "BÜYÜMSÜN" le BÜYÜLEYECEK 

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde, Alperen Duymaz'ın "Büyümsün" şarkısını gitarıyla yorumladığı sahne, izleyenleri büyüleyecek.

Acı Aşk'ın yayınlandığı gün itibariyle, Ali karakteriyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Alperen Duymaz, bu kez de söylediği şarkı ve gitar performansıyla dikkat çekecek.  

Sezgi Sena Akay'ın canlandırdığı Melek karakterine evlenme teklifi eden Ali, bu kez eline gitarı alıyor ve Esmeray'ın beğenilen şarkısı "Büyümsün" le izleyenleri büyülemeye hazırlanıyor. 

BURAK YAMANTÜRK DE ACI AŞK'TA

Burak Yaman Kimdir?

Başrollerinde Seçin Özdemir, Selin Şekerci, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın  da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı'nın bulunduğu son olarak deneyimli oyuncu Asuman Dabak'ın da kadrosuna dahil olduğu Acı Aşk'ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, başarılı oyuncu Burak Yamantürk de Mehmet karakteriyle diziye dahil oluyor. Acı Aşk, bu akşam saat 20.00'de Show TV'de...

ACI AŞK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

ASUMAN DABAK KİMDİR? ADANALI AŞÇI ELMAS KİMDİR?

BAŞARILI OYUNCU ASUMAN DABAK ACI AŞK’TA

ACI AŞK 8.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER İZLE

YENİ BİR AŞK DOĞARKEN!

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Acı Aşk, soluksuz izlenecek yeni bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. TMC Film imzalı dizi, sürükleyici gelişmeleriyle bu akşama damgasını vuracak !

Acı Aşk'ın bu akşam Show TV'de ekrana gelecek yeni bölümünde; Ali babasına verdiği sözü tutar ve Melek'le birlikte köşkte yaşamaya başlarlar. Bulut'un 'çorba yapmaktan başka ne bilirsin sen' lafının altında ezilen Ali, şirkette çalışmaya karar verir. 

Şirket yönetimiyle ilgili tecrübesi olmadığından, kendisinin dostu, Bulut'unsa bir zamanlar rakibi olan Mehmet'ten akıl hocalığı yapmasını ister. Bulut'un intikam duygusu, Ali'nin şirkette patron olmasıyla perçinlenir.

Melek ise, gerilim dolu günleri, Ali'nin sevgisi ve desteğiyle atlatmaya çalışır. Sude hem hamileliğinden ötürü hem de Bulut'la yaptıkları anlaşma sayesinde daha kendinden emindir. 

Melek'in Ali'ye gerçekleri söylediğinden habersiz olan Sude ve Şahika, kendi elleri güçlü sanmaktadırlar. 

Şahika, Nilgün ve Zahide meselelerinden ötürü korku dolu günler yaşarken, hiçbir şeyden haberi olmayan Ferman Köklükaya, oğlu Ali'ye güzel bir düğün yapmak, ardından da balayı tatili hediye etmek ister.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar