Acı Aşk 12.Bölüm Fragmanı yayınlandı-İZLE 12 Mart Pazar

Acı Aşk 12.Bölüm Fragmanı yayınlandı-İZLE 12 Mart Pazar

12 Mart 2016 Pazar Acı Aşk 12.Bölüm Fragmanı İzle, Acı Aşk 12.Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Acı Aşk 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Acı Aşk 12.Bölüm izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Dizi nerede çekiliyor ? Diziye yeni kişiler dahil olacak mı ?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Acı Aşk 12.Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Acı Aşk 12.Bölüm ile pazar heyecan dorukta olacak.  Acı Aşk 12.Bölüm fragmanıda yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ ACI AŞK'TAKİ BÜYÜK OLAY NE ?

 

Acı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Acı Aşk, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show tv'de yayınlanan Acı Aşk dizisi 12. Bölüm yeni fragman izle

 


Acı Aşk 11.Bölüm Fragmanı İZLE paylaşan: skuzan

ACI AŞK 10.BÖLÜM İZLE

“Acı Aşk”ın 10. bölümünde; Ali ve Bulut’un babalık kavgası son noktaya ulaşır ve Ali her şeyi bildiğini ve doğacak bebeğin kendisinden olduğunu söyler. 

Mehmet’in Ali’ye akıl hocalığıyla şirkette işler iyice kızışırken Ferman Bey duruma el koyar. Bulut’un eski rakibi Mehmet, şirketin asli çalışanı olur.

İki ateş arasında kalan Bulut ise, intikam planını zekice uygulamaya devam eder. Büyük gerilimler yaşayan Sude ise, bebeğini kaybeder ve bu onun için son darbe olur. Sude kliniğe yatıp psikolojik tedavi görmeye karar verir. Bu süreçte hayatını gözden geçirirken, en büyük destekçisi eski sevgilisi Mehmet olacaktır. Reşat’ın savcılığa şikayetiyle tutuklanan Şahika’yı ise zor günler beklemektedir. 

Zahide Ferman’ın karşısına çıkar ve tüm gerçekleri anlatır. Şahika artık kaybeden taraftadır. Ali ve Melek ise, bir yandan doğacak bebekleri için heyecanlanırken diğer yandan Saffet için üzülürler. Kızını affedemeyen Saffet, kliniği ardında bir mektup bırakıp terk eder.
 
Acı Aşk yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00'de Show TV'de!

ACI AŞK 9.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER İZLE

Acı Aşk'ta kozlar paylaşılıyor!
Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulut’un (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin (Selin Şekerci) çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)… Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk'ın Yönetmen koltuğu ise M. Çağatay Tosun'un...

 

 

Gönüllere yerleşen Acı Aşk dizisinde merak edilen yeni olaylar ve yaşananlarını ve daha fazlasını izlemek için tıklayın !!! 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.