Adaklı Ayvadüzü Köyü

Adaklı Ayvadüzü Köyü

Ayvadüzü köyü haberleri, Adaklı Ayvadüzü köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bingöl köyleri arasında yer alan Ayvadüzü köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Ayvadüzü köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Adaklı Ayvadüzü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ayvadüzü köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ayvadüzü, Bingöl ilinin Adaklı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ayvadüzü Köyü Resimleri ve Ayvadüzü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Adaklı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Adaklı Bingöl Arası Kaç Km? Adaklı Hava Durumu? Bingöl Köyleri ve Adaklı Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bingölli iseniz Bingöl Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bingöllü Ünlüler arasında Adaklı Ayvadüzü Köyünde doğan biri var mı? Adaklı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ayvadüzü (Eski adı: Alakilise) Bingöl ilinin Adaklı ilçesine bağlı bir köydür.
Daha önceleri Kiğı ilçesine bağlı olan köy, 4 Temmuz 1987 tarihinde, Resmî Gazete'de yayımlanan 3392 sayılı Kanunla kurulan Adaklı ilçesine bağlandı
Ayvadüzü Köyü Adaklı'nın doğusunda ve Adaklı Merkeze 20 km Bingöl Merkeze 90 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.