Adilcevaz Heybeli Köyü

Adilcevaz Heybeli Köyü

Heybeli köyü haberleri, Adilcevaz Heybeli köyü güncel son dakika gelişmeleri, Heybeli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bitlis köyleri arasında yer alan Heybeli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Adilcevaz Heybeli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Heybeli köyü son dakika gelişmeleri, Heybeli köyüne özgü yemekler, Adilcevaz Heybeli köyünün tarihi, Heybeli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Heybeli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Heybeli, Bitlis ilinin Adilcevaz ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Heybeli Köyü Resimleri ve Heybeli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Adilcevaz Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Adilcevaz Bitlis Arası Kaç Km? Adilcevaz Hava Durumu? Bitlis Köyleri ve Adilcevaz Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bitlisli iseniz Bitlis Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bitlisli Ünlüler arasında Adilcevaz Heybeli Köyünde doğan biri var mı? Adilcevaz Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Heybeli, Bitlis ilinin Adilcevaz ilçesine bağlı bir mahalledir.Bitlis iline 127 km, Adilcevaz ilçesine 37 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.