Adilcevaz Kömürlü Köyü

Adilcevaz Kömürlü Köyü

Kömürlü köyü haberleri, Adilcevaz Kömürlü köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kömürlü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bitlis köyleri arasında yer alan Kömürlü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Adilcevaz Kömürlü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kömürlü köyü son dakika gelişmeleri, Kömürlü köyüne özgü yemekler, Adilcevaz Kömürlü köyünün tarihi, Kömürlü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kömürlü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kömürlü, Bitlis ilinin Adilcevaz ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kömürlü Köyü Resimleri ve Kömürlü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Adilcevaz Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Adilcevaz Bitlis Arası Kaç Km? Adilcevaz Hava Durumu? Bitlis Köyleri ve Adilcevaz Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bitlisli iseniz Bitlis Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bitlisli Ünlüler arasında Adilcevaz Kömürlü Köyünde doğan biri var mı? Adilcevaz Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Kömürlü, Bitlis ilinin Adilcevaz ilçesine bağlı bir mahalledir.Köy halkı, Türkmenlerden oluşmaktadır.TÜRKMEN kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır.

Bitlis iline 125 km, Adilcevaz ilçesine 35 km uzaklıktadır.

Köy düzlük bir yerleşim alanına sahip yazın kurak kışın ise sibirya soğukları gibi esen rüzgarın ve tipinin içinde kalmakta tipinin yolları kapatması 10 dakika sürüyor yok açılsa dahi 10 dakika sonra kapatıyor yolları 1994 te 2000 olan köy nüfusu şehre olan göçler sebebiyle 900 inmiş tir

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.