Adıyaman Belediyespordan Adıyaman’ın tanıtımına tam katkı

Adıyaman Belediyespordan Adıyaman’ın tanıtımına tam katkı

Geçen sezon Hentbol 1. Ligi'nde elde ettiği başarıyla Süper Lig'e yükselen Adıyaman Belediyespor'un oyuncuları, yeni sezonda kullanılacak olan fotoğraflar...

Geçen sezon Hentbol 1. Ligi'nde elde ettiği başarıyla Süper Lig'e yükselen Adıyaman Belediyespor'un oyuncuları, yeni sezonda kullanılacak olan fotoğraflar için Adıyaman sınırları içerisinde bulunan tarihi mekanları tercih ederek ilin tanıtımına katkı sundu.

Geçen sezon Hentbol 1. Ligi'nde Adıyaman'ı başarıyla temsil eden ve sezonu ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükselmeyi başaran Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çalışmalardan arda kalan zamanda Adıyaman'ı ve insanlarını tanımaya çalışan sporcular, Adıyaman'ın tanıtımına katkı sağlamak içinde yeni sezonda kullanacağı fotoğraflar için il sınırları içerisinde bulunan Nemrut Dağı, Cendere Köprüsü, Arsemia ve Karakuş Tepesi gibi tarihi mekanları tercih etti.

Adıyaman ile simgeleşen tarihi mekanlarda gerçekleştirilen katalog çekimleriyle ilgili bir değerlendirmede bulunan kulüp yöneticileri, bu sezon mücadele edecekleri Hentbol Süper Lig'in de Adıyaman'ı en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirerek, "Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu'nun destekleri ile ilimizde geliştirdiğimiz salon sporlarını daha da ileriye götürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adıyaman Belediyespor olarak ilk hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olmak ancak asıl hedefimiz ise Avrupa Kupalarında mücadele etmek. Bu hedeflere ulaşabilmek için takım olarak inançlıyız. Adıyaman Belediyespor olarak ilimizi Süper Lig'de hem en iyi şekilde temsil edeceğiz, hem de en iyi şekilde tanıtacağız. Bunun için yeni sezonda kullanacağımız fotoğrafların katalog çekimini ilimiz sınırları içerisinde bulunan Nemrut Dağı, Cendere Köprüsü, Arsemia ve Karakuş Tepesinde yaptık" şeklinde konuştu.

Adıyaman Belediyespordan Adıyaman’ın tanıtımına tam katkı

Adıyaman Belediyespordan Adıyaman’ın tanıtımına tam katkı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.