Adıyaman’da 50 aileye bayram yardımı

Adıyaman’da 50 aileye bayram yardımı

Adıyaman Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren TOGEM, Kurban Bayramı öncesi 50 yoksul aileye giyim yardımında bulundu.

Adıyaman Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren TOGEM, Kurban Bayramı öncesi 50 yoksul aileye giyim yardımında bulundu.

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yürüten Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM)'nde kaydı bulunan 50 ihtiyaç sahibi aileye Kurban Bayramı öncesi giyim yardımında bulunuldu.

TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş, yapılan yardımla ilgili açıklamada bulunarak, "Amacımız vatandaşlarımızın bayram sevincine ortak olmak. Bunun için Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu'nun talimatlarıyla merkezimizde kaydı bulunan 50 ihtiyaç sahibi ailenin tüm bireylerine giyim yardımında bulunduk ve ayrıca çocuklara oyuncak hediye ettik. TOGEM olarak her türlü sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamak, toplumumuzda ihtiyaç sahibi kimseleri tespit etmek, onları gözetlemek ve sıkıntılarını gidermek bizim asli görevimizdir. Bu anlamda merkezimize katkı sunan işadamlarımıza ve bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu ile meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. İnsanlığın en hayırlısı, insanlığa hizmet eden ve faydalı olandır. Bu vesile ile herkesin bayramını kutluyor, bayramın toplumumuza sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.