AĞÇED yaz kampı sona erdi

AĞÇED yaz kampı sona erdi

Ağrı Eğitim Çevre Gençlik ve Spor Kulübü (AĞÇED), 2017 yılı mahalli kampını tamamladı.

Ağrı Eğitim Çevre Gençlik ve Spor Kulübü (AĞÇED), 2017 yılı mahalli kampını tamamladı.

11-13 Ağustos tarihleri arasında Ağrı Şeker Fabrikası'nın bahçesinde yapılan mahalli kampa Ağrı Müftülüğü'ne bağlı Yaz Kur'an Kurslarına devam eden 45 izci adayı, 10 AĞÇED izcisi ve 11 izci lideri katıldı. Kamp başlangıcında izciler obalara ayrılarak birlikte hareket etme yeteneklerinin geliştirilmesi amaçlandı. Çadırların kurulumu, kamp ateşi, bayrak töreni, kamp alanı temizlik ve düzeni gibi teknik izcilik faaliyetleriyle izcilere disiplin, özgüven, motivasyon, uyum sağlama, ekip ruhu gibi özellikler kazandırılırken, çeşitli izcilik oyunları, okçuluk, bilek güreşi, atıcılık, doğa yürüyüşü vb. etkinliklerle de kamp eğlenceli hale getirildi. Tüm bu güzelliklerin yanında izcilerin manevi yönleri ihmal edilmeyerek kamp boyunca tüm namazlarını hep beraber Şeker Cami'inde kılmaları sağlandı.

Kamp müdürü, oymakbaşı Selçuk Çeker lider; izciliğin gençler üzerinde olumlu birçok etkisinin bulunduğunu, bunu bir kez daha tecrübe ettiklerini dile getirdi.

Kampa katılan izci adaylarının bundan sonraki dönemlerde de gönüllü olarak izcilik faaliyetlerine katılmak istediklerini belirterek mahalli kampın amacına ulaştığını ifade etti.

AĞÇED yaz kampı sona erdi

AĞÇED yaz kampı sona erdi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.