Agents of SHIELD 7.Sezon 2.Bölüm Fragmanı İzle

Agents of SHIELD 7.Sezon 2.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Agents of SHIELD ’in 7.sezon 2.bölümü 3 Haziran 2020 (çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

Agents of SHIELD dizisinin yeni bölümü olan 7.Sezon 2.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Agents of SHIELD, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Agents of SHIELD dizisi 7.Sezon 2. Bölüm yeni fragman izle…

Agents of SHIELD Genel Hikaye | Konusu

The Avengers’taki rolünden sonra, Ajan Phil Coulson (Clark Gregg) dünya çapında hukuki yaptırım örgütü S.H.I.E.L.D.’e geri dönüyor. Henüz sınıflandırılmamış olayları çözmek için eğitimli ajanlardan oluşan küçük bir ekip kuruyor. Ekipte dövüş ve casusluk konusunda uzman olan Ajan Grant Ward (Brett Dalton), pilot ve dövüş sanatları ustası Ajan Melinda May (Ming-Na Wen) ve zeki ama çok da sosyal olmayan bilim adamları Ajan Leo Fitz (Iain De Caestecker) ile Ajan Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge) yer alıyor. Bunların yanı sıra, ekibe bilgisayar hacker’ı bir sivil olan Skye (Chloe Bennet) de katılıyor.

Agents of SHIELD 7.Sezon 2.Bölüm İzle

Agents of SHIELD dizisinin yeni bölümü olan 7.Sezon 2.Bölümünü çarşamba günü ABC kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.