Ağlasun Çamlıdere Köyü

Ağlasun Çamlıdere Köyü

Çamlıdere köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çamlıdere köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Çamlıdere köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ağlasun Çamlıdere köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çamlıdere köyü son dakika gelişmeleri, Çamlıdere köyüne özgü yemekler, Ağlasun Çamlıdere köyünün tarihi, Çamlıdere köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çamlıdere köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, uzun zamandır aynı adı taşımaktadır.

Burdur il merkezine 43 km, Ağlasun ilçe merkezine 14 km uzaklıktadır.

Çamlıdere, Burdur ilinin Ağlasun ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çamlıdere Köyü Resimleri ve Çamlıdere köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.


Ağlasun Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ağlasun Burdur Arası Kaç Km? Ağlasun Hava Durumu? Burdur Köyleri ve Ağlasun Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Ağlasun Çamlıdere Köyünde doğan biri var mı? Ağlasun Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.