Ahırlı Büyüköz Köyü

Ahırlı Büyüköz Köyü

Büyüköz köyü haberleri, Ahırlı Büyüköz köyü güncel son dakika gelişmeleri, Büyüköz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Konya köyleri arasında yer alan Büyüköz köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ahırlı Büyüköz köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Büyüköz köyü son dakika gelişmeleri, Büyüköz köyüne özgü yemekler, Ahırlı Büyüköz köyünün tarihi, Büyüköz köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Büyüköz köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Büyüköz, Konya ilinin Ahırlı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Büyüköz Köyü Resimleri ve Büyüköz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ahırlı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ahırlı Konya Arası Kaç Km? Ahırlı Hava Durumu? Konya Köyleri ve Ahırlı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Konyalı iseniz Konya Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Konyalı Ünlüler arasında Ahırlı Büyüköz Köyünde doğan biri var mı? Ahırlı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Büyüköz, Konya ili Ahırlı ilçesine bağlı bir köydür.Yaklaşık 50 hane hane olup halkın çoğu yaşlıdır. Çevresinde Bademli, Küçüköz ve Aliçerçi köyleri vardır. Köyün doğusunda küçük bir tepe, hemen önünde ise küçük bir çay bulunur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.