Ahlat Develik Köyü

Ahlat Develik Köyü

Develik köyü haberleri, Ahlat Develik köyü güncel son dakika gelişmeleri, Develik köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bitlis köyleri arasında yer alan Develik köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ahlat Develik köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Develik köyü son dakika gelişmeleri, Develik köyüne özgü yemekler, Ahlat Develik köyünün tarihi, Develik köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Develik köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Develik, Bitlis ilinin Ahlat ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Develik Köyü Resimleri ve Develik köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Ahlat Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ahlat Bitlis Arası Kaç Km? Ahlat Hava Durumu? Bitlis Köyleri ve Ahlat Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bitlisli iseniz Bitlis Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bitlisli Ünlüler arasında Ahlat Develik Köyünde doğan biri var mı? Ahlat Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Develik, Bitlis ilinin Ahlat ilçesine bağlı bir mahalledir.Bitlis il merkezine 90 km, Ahlat ilçesine 21 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.