Ahmet Şentürk: Okulumuz kapatılma kararı, milletvekilimiz Mustafa Şükrü Nazlı’nın girişimleri sonucu iptal edildi

Ahmet Şentürk: Okulumuz kapatılma kararı, milletvekilimiz Mustafa Şükrü Nazlı’nın girişimleri sonucu iptal edildi

Kütahya İşitme Engellileri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Şentürk, AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı'nın girişimleri...

Kütahya İşitme Engellileri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Şentürk, AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı'nın girişimleri sonucu, Zafertepe Mahallesi'ndeki İşitme Engelliler Okulu'nun kapatılma kararının iptal edildiğini ifade etti.

Şentürk, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Kütahya'nın da aralarında olduğu Türkiye'de bulunan bazı işitme engelli okullarının ve bu okullara bağlı olan öğrenci pansiyonlarının kapatılması kararının alındığını anımsattı. Şentürk, söz konusu kararın Milletvekili Nazlı'nın girişimleri sonucu iptal edildiğini belirterek, bu sebeple kendisine minnettar olduklarını dile getirdi.

Ahmet Şentürk, Nazlı'nın uzun uğraşları sonucu Kütahya İşitme Engelliler ilk ve ortaokulu ve pansiyonunun eğitim ve öğretime devam edeceğini belirterek, "Milletvekilimiz Mustafa Şükrü Nazlı her zaman olduğu gibi bizim için yine, bizim yanımızda ve her zaman destek olduğu ve olacağını bir kez daha gösterdi. Milletvekilimiz engellilerin her daim yanında durmuş ve bize sayısız, değeri paha biçilemez yardımlarda bulunmuştur. Bundan sonra da bizim için elinden gelen her türlü desteği esirgemeyeceğinden şüphemiz yoktur. Bir kez daha bu konuda birçok insanın hayatını ve geleceğini etkileyen bu olayda yanımızda olduğu için kendisine yönetim kurulumuz, üyelerimiz ve velilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarım" ifadelerini kullandı. (EFE)

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.