Aile İşi 1.Bölüm 3.Fragmanı-İZLE

Aile İşi 1.Bölüm Fragmanı-İZLE, Aile İşi dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölüm Pazartesi Akşamı Atv ekranlarında sizlerle olacak. İyi seyirler..

Aile İşi dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Aile İşi, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Aile İşi dizisi 1. Bölüm yeni fragman izle…

Aile İşi dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölüm Pazartesi Akşamı Atv ekranlarında sizlerle olacak. İyi seyirler..

Aile İşi dizisinin yeni bölümü olan, 1. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Aile İşi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Aile İşi dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamı Atv’de...

 

AİLE İŞİ 1.BÖLÜM 3.FRAGMANI YAYINLANDI İZLE

Ece, zengin bir ailenin en küçük kızıdır. Geçirdiği araba kazasında, ailesinden yedi kişiyi kaybeder. 

Kazada arabada olmayan ve artık Ece'nin yaşayan tek akrabası olan amcası Sami Bey, kazanın ardında başka gerçekler olduğundan şüphelenmektedir. Olayı aydınlatabilecek tek kişi olan Ece ise kazada hafızasını kaybetmiştir. 

Amcası, Ece'nin hafızasını geri kazanması için, doktorun önerdiği en tesirli yöntem olan 'sahte aile'yi denemeye karar verir ve Hakan'dan yardım ister. 

Birbirinden habersiz, birbirinden arıza, birbirinden orijinal, birbirinden 'bela mıknatısı' yedi kişi, bir aile olmak zorundadır artık. Bu ilginç aileyi, kahkaha ve hüzün yüklü durumlar bekler.

AİLE İŞİ YAKIN DA ATV' DE...

AİLE İŞİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

AİLE İŞİ DİZİSİ OYUNCULARI?

AİLE İŞİ DİZİSİ KONUSU?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar