Air 2 Cihazı Nedir? Dyson Lin'in Air 2 Cihazı ile Depremler Önceden Tahmin Edilebilir mi?

Air 2 Cihazı Nedir? Dyson Lin'in Air 2 Cihazı ile Depremler Önceden Tahmin Edilebilir mi?

Elazığ ve Manisa depremleri öncesinde yaptığı tahminlerle adından söz ettiren Lin, Air 2 ismini verdiği cihaz ile depremleri önceden doğru bir şekilde tahmin ettiği ileri sürdü. Dyson Lin'in Air 2 Cihazı ile Depremler Önceden Tahmin Edilebilir mi?

Lin ismini Elazığ ve Manisa depremleri öncesinde yaptığı tahminlerle tanımıştı. Lin, Air 2 ismini verdiği cihaz ile depremleri önceden doğru bir şekilde tahmin ettiği ileri sürdü. Peki, Air 2 ile Depremler Önceden Tahmin Edilebilir mi?

Son günlerin en çok konuşulan ismi Manisa ve Elazığ depremlerini önceden tahmin ettiğini iddia eden Dyson Lin oldu.

Dyson Lin, Air 2 ismini verdiği cihaz ile depremleri önceden doğru bir şekilde tahmin edebildiğini iddia ediyor. Peki Dyson Lin'in tahminleri doğru mu? Air 2 ile depremleri önceden tahmin etmek mümkün mü?

Tekno Safari Youtube kanalı bu konu ile ilgili Dyson Lin'in Air 2 ismini verdiği cihazı ele aldı.

Dyson Lin ve deprem tahminlerini e-Age'in ikinci bölümünde ele aldık. Twitter'da yayınladığı tweet dizisi ve evrimagaci.org'daki yazısıyla Dyson Lin'in metodlarını inceleyen Prisync Kurucu Ortağı Samet Atdağ ile ele aldık.

Dyson Lin'in paylaşmış olduğu verilere göre kullandığı yazılımı ve Air 2 isimli cihazını inceledik. Satın aldığımız parçalar ile Air 2 cihazının bir benzerini yapıp inceledik.

Tekno Safari e-Age'de Mirhan Binici, son günlerin en çok konuşulan ismi Manisa ve Elazığ depremlerini önceden tahmin ettiğini iddia eden Dyson Lin'in Air 2 ismini verdiği cihazı ele aldı.

Binici, e-Age'in ikinci bölümünde Dyson Lin ve deprem tahminlerini, Twitter'da yayınladığı tweet dizisi ve evrimagaci.org'daki yazısıyla Lin'in metodlarını inceleyen Prisync Kurucu Ortağı Samet Atdağ ile ele aldı.

Lin'in paylaşmış olduğu verilere göre kullandığı yazılımı ve Air 2 isimli cihazını inceleyen Binici ve Atdağ, satın aldıkları parçalar ile Air 2 cihazının bir benzerini yapıp inceledi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.