AK Parti Ağrı il yönetim kurulu üyeleri belirlendi

AK Parti Ağrı il yönetim kurulu üyeleri belirlendi

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı'nın 30 kişilik yönetim kurulu üyeleri i açıklandı.

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı'nın 30 kişilik yönetim kurulu üyeleri i açıklandı.

AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, il yönetim kurulu üyelerinin tanıtım toplantısında yaptığı açıklama da il yönetim kuruluna 70 kişinin başvuru yaptığını söyledi. Müracaat eden herkesin kendileri için çok değerli olduğunu dile getiren Aydın, herkesi yönetime almak istediklerini ancak son dönemde yapılan değişiklikle birlikte 45 kişinin görev yapacağını belirtti.

İl yönetim kuruluna seçilemeyenleri çeşitli komisyonlarda değerlendireceklerini kaydeden Aydın, "İl Yönetim kuruluna giremeyen arkadaşlarımıza halkla ilişkiler komisyonu ve medya tanıtım komisyonları başta olmak üzere birçok komisyonda görev vereceğiz. Ağrı ilimizin demografik yapısı ve toplumun her kesimini dikkate alarak liste oluşturduk. Herkesimin ve herkesin kendisini burada bulabileceği temsiliyet noktası oluşturmaya çalıştık. Daha önceki dönemlerde görev yapmış milletvekillerimiz ve mevcut milletvekilimiz ile istişareler ettik. Aynı zamanda genel merkezimiz ile de istişare ettik. İlimizin kanat öderleri, aile büyükleri ile bir araya geldik" dedi.

İl yönetim kurulu üyeleri şöyle: "Rıdvan Baybars, Nesim Deniz, Sedat Özmen, Mustafa Gürtekin, Mehmet Alpaslan, Kübra Taştan, Mehmet Nuri Ünsal, Ramazan Çeçen, İsmet Taşdemir, Resul Selçuk, Mehmet Emin Yerlikaya, Yüksel Çelik, Lütfi Gökbakan, Özlem Aslan, Mehmet Tanışman, Mehmet Nuri Yıldız, Arif Yıldıray Hatunoğlu, Tuğba Acar, Serpil Turung, Ahmet Çiçek, Mehmet Karhan, Nizamettin Güzel, İbrahim Daşdemir, Naim Alpaslan, Nihat Yıldırım, Muhammet Kocabay, Haydar Çeri, Mehmet Halim Oğur, Mehmet Güzel."

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.