Ak Parti İl Başkanlığından İftara Davet

Ak Parti İl Başkanlığından İftara Davet

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, vatandaşları Cacabey Meydanında gerçekleşecek iftar programına davet etti.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, vatandaşları Cacabey Meydanında gerçekleşecek iftar programına davet etti.

Ramazan Ayı ruhunu diri tutabilmek adına gerçekleşecek iftar programına davette bulunan İl Başkanı Mustafa Kendirli, Kırşehir'in en büyük iftar programında vatandaşla bir arada olacaklarını söyledi.

İl Başkanı Kendirli açıklamasında, "Ramazan ruhunu gönüllere işlemek, bereketini ve kardeşlik duygusunu hep beraber yaşamak adına soframızı, aşımızı vatandaşlarımızla paylaşacağımız Kırşehir'in en büyük iftarına tüm halkımızı davet ediyorum."dedi.

Ramazan Ayının bereketinin göstergesi olan iftar sofralarında Kırşehirlilerle buluşacaklarını belirten İl Başkanı konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İnsanımızla iftar açmak onlarla beraber olup sohbet edip sorunlarını dinleyip çare bulmaya çalışıp dertleşmek bizlere ayrı bir huzur veriyor.

Bizler komşusu aç iken tok yatan insanlar olamayız. Ben bu vesile ile Ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceği günler olmasını temenni ediyorum.

3 Haziran Cumartesi akşamı Cacabey meydanında iftarımızla halkımızla aşımızı paylaşıp, barışa, dostluğa ve kardeşliğe dair her ne varsa bir arada onu yaşayacağız sokak iftarlarımızla Kırşehir'li hemşehrilerimizle bereket ayında bir gün dahi olsa hep beraber aşımızı paylaşacağız."

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.