Ak Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı’nda Yürütme Kurulu Değişti

Ak Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı’nda Yürütme Kurulu Değişti

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantılarının ardından, yeni oluşturulan Yürütme Kurulu üyelerini...

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantılarının ardından, yeni oluşturulan Yürütme Kurulu üyelerini açıkladı.

Yürütme Kurulu'nda görev değişikliğine giden Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, "Siyaset bir bayrak yarışıdır. İlimiz için, teşkilatımız için en iyisi için çalışmaktayız. Yorgunluk, yılgınlık olmadan ilk günkü aşkla gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz. Görev değişikliklerinde başka bir niyet gözetilmemeli, farklı amaçlar akıllara gelmemelidir. Bu değişiklikler o kişilerin başarısız olduğu ya da bir eksiklikleri olduğu anlamını taşımamaktadır. Görevlerini devredenlere emeklerinden dolayı teşekkür eder, göreve gelen tüm arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar dilerim" dedi.

Başkan Korkmaz, yeni yürütme kurulunda, Siyasi-Hukuki İşler Başkanı Tahsin Aydın, Teşkilat Başkanı Hüseyin Ekici, Seçim İşleri Başkanı Hasan Semerci, Tanıtım Başkanlığı Mehmet Tuna, Dış İlişkiler Başkanı Fazlı Kurt, Sosyal Politikalar Başkanı Ali Doğan, Yerel Yönetimler Başkanı İsa Solak, Ekonomi İşleri Başkanı Recep Çakır, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Nuriye Kuşluk, Mali ve İdari İşler Başkanı Mahmut Akşak, AR-GE Başkanı Oğuz Akyol, İnsan Hakları Başkanı Zekeriya Şahin, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Mehmet Şahin ve İlçe Genel Sekreteri Melda Sosyal'ın görev aldığını ifade etti. (EFE)

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.