AK Parti’li Ünek: “2019, Türkiye’nin ve İslam coğrafyasının seçim yılıdır”

AK Parti’li Ünek: “2019, Türkiye’nin ve İslam coğrafyasının seçim yılıdır”

Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, "2019 yılı hepimiz için önemli bir yıl olacak. 2019 yılında sadece belediye, milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı...

Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, "2019 yılı hepimiz için önemli bir yıl olacak. 2019 yılında sadece belediye, milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçimimiz yok. 2019, Türkiye'nin ve İslam coğrafyasının bir seçim yılıdır" dedi.

AK Parti 6. Olağan Göynücek ilçe kongresinde yaptığı konuşmada mağdurlara, mazlumlara kol kanat geren Türkiye'nin 2019 yılında daha da güçleneceğine inandığını belirten Mehmet Ünek, "Bizim için mühim olan davadır. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın birer yol arkadaşıyız. Arkasında teşkilatlarımız olarak birbirine sıkıca kenetlenmiş, millete sevdalı bir kadro olarak yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Sefa Çoban'ın AK Parti Göynücek İlçe Başkanı seçildiği kongrede partililere seslenen Ünek, "Biz büyük ve güçlü aileyiz. 16 yıl önce hangi heyecan, coşku, motivasyon ile yola çıktıysak bugün de aynı şekilde yolumuza devam ediyoruz. 14 Ağustos 2001'de nasıl bir kardeşlik anlayışı ile yola çıktıysak bugün de aynı kardeşlik anlayışı ile, aynı birlik ve dayanışma ruhuyla yürüyoruz. Bu salondaki Ak Parti ailesi buradaki kucaklaşmayı, dayanışmayı, bir kez daha Göynücek, Amasya ve Türkiye'ye taşıyacak aziz milletimizin, uzak ve yakın coğrafyaların, mazlum ve mağdurların umudu olduğunu herkese göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Kongreye Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır da katıldı.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.