Akçadağ Aksaray Köyü

Akçadağ Aksaray Köyü

Aksaray köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Aksaray köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Malatya köyleri arasında yer alan Aksaray köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Aksaray köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aksaray köyü son dakika gelişmeleri, Aksaray köyüne özgü yemekler, Akçadağ Aksaray köyünün tarihi, Aksaray köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aksaray köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aksaray, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir mahalledir. Malatya il merkezine 30 km, Akçadağ ilçesine 25 km uzaklıktadır.  Akçadağ belediyesine bağlanmıştır. 

Aksaray, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Aksaray köyü resimleri ve Aksaray köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Malatya Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Aksaray Malatya Arası Kaç Km? Malatya Hava Durumu? Malatya Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Malatyalı iseniz Malatya Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Malatyalı Ünlüler arasında Aksaray Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum