Akçadağ Bölüklü Köyü

Akçadağ Bölüklü Köyü

Bölüklü köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Bölüklü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Malatya köyleri arasında yer alan Bölüklü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akçadağ Bölüklü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bölüklü köyü son dakika gelişmeleri, Bölüklü köyüne özgü yemekler, Akçadağ Bölüklü köyünün tarihi, Bölüklü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bölüklü köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, Şehir merkezine 49, ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.

Bölüklü, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bölüklü Köyü Resimleri ve Bölüklü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akçadağ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Akçadağ Malatya Arası Kaç Km? Akçadağ Hava Durumu? Malatya Köyleri ve Akçadağ Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Malatyalı iseniz Malatya Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Malatyalı Ünlüler arasında Akçadağ Bölüklü Köyünde doğan biri var mı? Akçadağ Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.