Akçadağ Dedeköy Köyü

Akçadağ Dedeköy Köyü

Dedeköy köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Dedeköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Malatya köyleri arasında yer alan Dedeköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akçadağ Dedeköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dedeköy köyü son dakika gelişmeleri, Dedeköy köyüne özgü yemekler, Akçadağ Dedeköy köyünün tarihi, Dedeköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dedeköy köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, Şehir merkezine 36, ilçe merkezine 14 km uzaklıktadır.

Dedeköy, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dedeköy Köyü Resimleri ve Dedeköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akçadağ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Akçadağ Malatya Arası Kaç Km? Akçadağ Hava Durumu? Malatya Köyleri ve Akçadağ Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Malatyalı iseniz Malatya Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Malatyalı Ünlüler arasında Akçadağ Dedeköy Köyünde doğan biri var mı? Akçadağ Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.