Akçadağ Derinboğaz Köyü

Akçadağ Derinboğaz Köyü

Derinboğaz köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Derinboğaz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Malatya köyleri arasında yer alan Derinboğaz köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akçadağ Derinboğaz köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Derinboğaz köyü son dakika gelişmeleri, Derinboğaz köyüne özgü yemekler, Akçadağ Derinboğaz köyünün tarihi, Derinboğaz köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Derinboğaz köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, Şehir merkezine 63, ilçe merkezine 26 km uzaklıktadır.

Derinboğaz, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Derinboğaz Köyü Resimleri ve Derinboğaz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akçadağ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Akçadağ Malatya Arası Kaç Km? Akçadağ Hava Durumu? Malatya Köyleri ve Akçadağ Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Malatyalı iseniz Malatya Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Malatyalı Ünlüler arasında Akçadağ Derinboğaz Köyünde doğan biri var mı? Akçadağ Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.