Akçakale Gündaş Köyü

Akçakale Gündaş Köyü

Gündaş Köyü haberleri, Akçakale Gündaş köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gündaş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şanlıurfa Köyleri Arasında yer alan Gündaş Köyünde vefat edenler.

Akçakale Gündaş köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gündaş köyü son dakika gelişmeleri, Gündaş köyüne özgü yemekler, Akçakale Gündaş köyünün tarihi, Gündaş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gündaş köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şanlıurfa ilinin Akçakale ilçesine bağlı bir mahalledir. Şanlıurfa il merkezine 58 km, ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.
 

 

Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gündaş Köyü Resimleri ve Gündaş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akçakale Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Akçakale Şanlıurfa Arası Kaç Km? Akçakale Hava Durumu? Şanlıurfa Köyleri ve Akçakale Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şanlıurfa iseniz Şanlıurfa Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Şanlıurfa Ünlüler arasında Akçakale Gündaş Köyünde doğan biri var mı? Akçakale Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.