Akçakale Kepezli Köyü

Akçakale Kepezli Köyü

Kepezli köyü haberleri, Akçakale Kepezli köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kepezli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şanlıurfa köyleri arasında yer alan Kepezli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akçakale Kepezli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kepezli köyü son dakika gelişmeleri, Kepezli köyüne özgü yemekler, Akçakale Kepezli köyünün tarihi, Kepezli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kepezli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kepezli , Şanlıurfa ilinin Akçakale ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kepezli Köyü Resimleri ve Kepezli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şanlıurfa Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Şanlıurfa Akçakale Arası Kaç Km? Akçakale Hava Durumu? Akçakale Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şanlıurfalı iseniz Şanlıurfa Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Şanlıurfalı Ünlüler arasında Şanlıurfa Kepezli Köyünde doğan biri var mı? Akçakale Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kepezli , Şanlıurfa ili Akçakale ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köy halkı, Arap kökenli Türk vatandaşlarından oluşmaktadır.

Arap ve Türk kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır. Vatandaşlık ve akrabalık bağları oldukça güçlüdür.Geleneklerine sahiptirler.

Şanlıurfa il merkezine 72 km, ilçe merkezine 22 km uzaklıktadır. Mahallenin rakımı 400 metredir.

Okulu vardır.PTT şubesi yoktur. Su şebekesi vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.