Akçakale Nimet Köyü

Akçakale Nimet Köyü

Nimet Köyü haberleri, Akçakale Nimet köyü güncel son dakika gelişmeleri, Nimet köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şanlıurfa Köyleri Arasında yer alan Nimet Köyünde vefat edenler.

Akçakale Nimet köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Nimet köyü son dakika gelişmeleri, Nimet köyüne özgü yemekler, Akçakale Nimet köyünün tarihi, Nimet köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Nimet köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Nimet, Şanlıurfa ilinin Akçakale ilçesine bağlı bir mahalledir. Nimet; idari bölüm olarak daha önceleri köy iken, 2012 yılındaki yasa değişikliğinden sonra mahalle olmuştur.

 

 

Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Nimet Köyü Resimleri ve Nimet köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akçakale Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Akçakale Şanlıurfa Arası Kaç Km? Akçakale Hava Durumu? Şanlıurfa Köyleri ve Akçakale Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şanlıurfa iseniz Şanlıurfa Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Şanlıurfa Ünlüler arasında Akçakale Nimet Köyünde doğan biri var mı? Akçakale Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.