Akdağmadeni Hacıfakılı Köyü

Akdağmadeni Hacıfakılı Köyü

Hacıfakılı köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Hacıfakılı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Hacıfakılı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akdağmadeni Hacıfakılı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hacıfakılı köyü son dakika gelişmeleri, Hacıfakılı köyüne özgü yemekler, Akdağmadeni Hacıfakılı köyünün tarihi, Hacıfakılı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hacıfakılı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yozgat iline 77 km, Akdağmadeni ilçesine 25 km uzaklıktadır.

Hacıfakılı, Yozgat ilinin Akdağmadeni ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hacıfakılı Köyü Resimleri ve Hacıfakılı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akdağmadeni Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yozgat yöresine özgü haber kanalı var mı? Akdağmadeni Yozgat Arası Kaç Km? Akdağmadeni Hava Durumu? Yozgat Köyleri ve Akdağmadeni Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Akdağmadeni Hacıfakılı Köyünde doğan biri var mı? Akdağmadeni Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.