Akdağmadeni Olucak Köyü

Akdağmadeni Olucak Köyü

Olucak köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Olucak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Olucak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akdağmadeni Olucak köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Olucak köyü son dakika gelişmeleri, Olucak köyüne özgü yemekler, Akdağmadeni Olucak köyünün tarihi, Olucak köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Olucak köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yozgat iline 92 km, Akdağmadeni ilçesine 37 km uzaklıktadır.

Olucak, Yozgat ilinin Akdağmadeni ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Olucak Köyü Resimleri ve Olucak köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akdağmadeni Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yozgat yöresine özgü haber kanalı var mı? Akdağmadeni Yozgat Arası Kaç Km? Akdağmadeni Hava Durumu? Yozgat Köyleri ve Akdağmadeni Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Akdağmadeni Olucak Köyünde doğan biri var mı? Akdağmadeni Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.