Akdeniz Belediyesi, acılı gününde de vatandaşı yalnız bırakmıyor

Akdeniz Belediyesi, acılı gününde de vatandaşı yalnız bırakmıyor

Akdeniz Belediyesi, yakınlarını kaybeden aileleri acılı günlerinde de yalnız bırakmıyor.

Akdeniz Belediyesi, yakınlarını kaybeden aileleri acılı günlerinde de yalnız bırakmıyor. Yakınlarını kaybeden ailelere cenaze nakil, ulaşım ve konaklama hizmetleriyle destek olan Akdeniz Belediyesi, onların acılarına ortak oluyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile insan odaklı hizmet veren Akdeniz Belediyesi, kentte ve ilçede ikamet eden vatandaşlara cenaze işlerinde büyük kolaylıklar sağlıyor; vatandaşların acılarını paylaşarak bir nebze de olsa hafifletmeye çalışıyor. Cenaze hizmetleri için 2 adet klimalı cenaze nakil aracı, 400 adet masa, 3 bin 500 adet sandalye, 40 adet şemsiye, 12 adet kapalı çadır ve 10 adet semaver ile kent sınırları içerisinde vardiyalı çalışan ve 7'şer kişiden oluşan 2 ekiple hafta sonu da dahil 7 gün 24 saat hizmet veriliyor.

Makine İkmal Sahasında bulunan ve Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı cenaze hizmetleri ekipleri, araç ve gereçleri 3 gün boyunca cenaze sahibi aileler ve yakınlarının hizmetine sunuyor. Taziye hizmetinden faydalanmak isteyen aileler, Akdeniz Belediyesi Makine İkmal Sahası'na ait 2387954 ve 2387955 numaralı telefonları arayarak talepte bulunabiliyorlar.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Akdeniz Belediyesi olarak, insan ve vatandaş odaklı belediyecilik ilkemiz gereği, kent sakinlerinin gündelik hayatını kolaylaştırmayı, her zaman halkın yanında olmayı ilke edinerek hizmet veriyoruz. Bu anlamda, belediye olarak zor günlerinde de acılı ailelerimizi yalnız bırakmıyor, yakınlarını kaybeden ailelerimize cenaze nakil hizmetinin yanı sıra, taziyelerini sunmak için gelen yakınlarına da mezarlığa kadar belediyemize ait otobüslerle ulaşım hizmeti sunuyoruz" dedi.

Taziye hizmetinin, belediye olarak en çok değer ve önem verdikleri hizmetlerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Pamuk, "Akdeniz'in 65 mahallesinin tamamında, talep eden tüm vatandaşlarımıza bu hizmeti eksiksiz ve zamanında verebilmek için ekipmanlarımızı güçlendirdik ve ekip sayısını da arttırdık. Zor ve acılı günlerinde vatandaşlarımızın yanında olmak ve onların acısını paylaşmak en asli görevlerimizden birisidir" diye konuştu.

Akdeniz Belediyesi, acılı gününde de vatandaşı yalnız bırakmıyor

Akdeniz Belediyesi, acılı gününde de vatandaşı yalnız bırakmıyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.