Akib’den Linkedin Eğitimi

Akib’den Linkedin Eğitimi

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB), iş dünyasına ticaret hayatı ile ilgili bir sosyal paylaşım platformu olan Linkedin eğitimi verecek. Özellikle ticaret hayatı ile ilgili bir sosyal paylaşım platformu olan Linkedin, ticaretle uğraşan iş adamlarının sıkl

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB), iş dünyasına ticaret hayatı ile ilgili bir sosyal paylaşım platformu olan Linkedin eğitimi verecek.

Özellikle ticaret hayatı ile ilgili bir sosyal paylaşım platformu olan Linkedin, ticaretle uğraşan iş adamlarının sıklıkla kullandığı bir platform olarak dikkat çekiyor. Linkedin’in bu özelliğini kullanarak iş adamlarına yeni yatırımların kapılarını arama fırsatı vermek isteyen Akdeniz İhracatçı Birlikleri de (AKİB) bu kapsamda Linkedin eğitimi verecek. 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü Mersin’de 09.00 – 16.30 saatleri arasında Mersin AKİB Hizmet Binası’nda verilecek eğitimde; Linkedin’e Giriş, Linkedin Bireysel İmaj Yönetimi, Linkedin ile Satış ve İş Geliştirme ve Linkedin Sales Navigator Üzerinden B2B Satış ana başlıklarıyla birçok konu hakkında bilgiler verilecek.
Eğitmen Rabia Ataşoğlu tarafından gerçekleştirilecek eğitimlere katılmak isteyenler; AKİB’in www.akib.org.tr adresli web sayfasından detaylı bilgi alarak, eğitim programına kaydını yaptırabilecek.
Eğitime ilişkin açıklamalarda bulunan AKİB Koordinatör Başkanı Hayri Uğur, dijital platformların, ticareti, masa başına taşıdığına dikkat çekerek: “Online platformlar ticaret hayatımızın çehresini günden güne değiştiriyor. Bir çok ülkede, pek çok kullanıcıya, ekran başında, ufak müdahalelerle ulaşma imkanı sunan, sayısı günden güne artan Linkedin, Alibaba, Google AdWords, Youtube gibi örneklerini daha da çoğaltabileceğimiz mecraların, nasıl daha verimli kullanılacağını bilmek gerekmektedir.” diye konuştu.
Dijital platformların, ticaretin yalnızca satış ayağını temsil ettiği düşüncesinin yanlışlığını vurgulayan Uğur: “Hedef ülke analizleri, B2B, B2C, hammadde temini, bayilik, distribütörlük, reklam gibi daha pek çok konuda da yardımcı olmaktadırlar” dedi.
Uğur, ihracatçıların bu alanda kendilerini geliştirmelerinin, zamanla, verimlilik artışı, maliyetlerin azalması ve zamanın optimum kullanımı gibi konularda olumlu sonuçlarını da vurgulayarak: “Dijital platformlarda varlığını ve görünürlüğünü arttırmayı hedefleyen tüm ihracatçılarımızın bu eğitime katılmalarını tavsiye ederim” şeklinde konuştu. (BSHA – Ekonomi Servisi)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.