Akkışla Şen Köyü

Akkışla Şen Köyü

Şen köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Şen köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Şen köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akkışla Şen köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şen köyü son dakika gelişmeleri, Şen köyüne özgü yemekler, Akkışla Şen köyünün tarihi, Şen köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şen köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şen, Kayseri ilinin Akkışla ilçesine bağlı bir mahalledir.

 

 Kayseri ilinin Akkışla ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün Şen alandan geçiyorsanız Şen Köyü Resimleri ve Şen köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akkışla Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Akkışla Kayseri Arası Kaç Km? Akkışla Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Akkışla Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Akkışla Şen  Köyünde doğan biri var mı? Akkışla Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.