Akören Yenimahalle Köyü

Akören Yenimahalle Köyü

Yenimahalle köyü haberleri, Akören Yenimahalle köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yenimahalle köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Konya köyleri arasında yer alan Yenimahalle köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akören Yenimahalle köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yenimahalle köyü son dakika gelişmeleri, Yenimahalle köyüne özgü yemekler, Akören Yenimahalle köyünün tarihi, Yenimahalle köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yenimahalle köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yenimahalle, Konya ilinin Akören ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yenimahalle Köyü Resimleri ve Yenimahalle köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akören Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Akören Konya Arası Kaç Km? Akören Hava Durumu? Konya Köyleri ve Akören Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Konyalı iseniz Konya Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Konyalı Ünlüler arasında Akören Yenimahalle Köyünde doğan biri var mı? Akören Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yenimahalle, Konya ili Akören ilçesine bağlı bir köydür.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.