Akpınar Aşağıhomurlu Köyü

Akpınar Aşağıhomurlu Köyü

Aşağıhomurlu köyü haberleri, Akçakent Aşağıhomurlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Aşağıhomurlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırşehir köyleri arasında yer alan Aşağıhomurlu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

akpınar Aşağıhomurlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aşağıhomurlu köyü son dakika gelişmeleri, Aşağıhomurlu köyüne özgü yemekler, akpınar Aşağıhomurlu köyünün tarihi, Aşağıhomurlu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aşağıhomurlu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aşağıhomurlu, Kırşehir ilinin akpınar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Aşağıhomurlu Köyü Resimleri ve Aşağıhomurlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

akpınar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? akpınar Kırşehir Arası Kaç Km? akpınar Hava Durumu? Kırşehir Köyleri ve akpınar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırşehirli iseniz Kırşehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırşehirli Ünlüler arasında akpınar Aşağıhomurlu Köyünde doğan biri var mı? akpınar Doğumlu Ünlüler Kimler?

Aşağıhomurlu, Kırşehir ilinin akpınar ilçesine bağlı bir köydür.

Aşağıhomurlu Köyü Genel Bilgiler

1923 yılında şimdiki statüsüne kavuşan köy,[3] 1999-2014 yılları arasında belediye oldu. 2014 yılındaki yerel seçimlerden önce ise, 6360 sayılı kanunla belediye statüsü sona erdi.

Kırşehir'in merkezine 56, Akpınar ilçesine ise 21 km uzaklıktadır. Köyün batısında Pekmezci ve doğusunda ise Dulkadirli köyleri bulunmaktadır.

Köyün uğraş alanı kırsal kesim olduğu için tarım ve hayvancılıkla sınırlıdır. Tarıma elverişli arazileri vardır. En çok ayçiçeği, buğday, nohut, mercimek, fasulye, mısır, şekerpancarı v.b. ürünler yetiştirilir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.