Aksaray Topakkaya Kasabası

Aksaray Topakkaya Kasabası

Topakkaya Kasabası haberleri, Topakkaya Kasabası güncel son dakika gelişmeleri, kasaba ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Aksaray kasabaları arasında yer alan Topakkaya kasabasında vefat edenler, kasabanın eski adı haberimizde.

Topakkaya kasabası düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Topakkaya kasabası son dakika gelişmeleri, kasabaya özgü yemekler, Topakkaya kasabasınin tarihi, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Topakkaya, Aksaray Merkez İlçesine bağlı, Aksaray-Ankara karayolu 12.km'sinde bulunan bir kasabadır. Eski ismi "Çimeli Uzartık" tır.

Nüfusu yaklaşık olarak 5000 olup, kasaba orta boyutlardaki tepelerin altına kurulmuştur. Kasaba halkı genellikle çiftçilikle uğraşmakta olup, yaşantı açısından daha çok kent stili hakimdir. QYüzölçümü bakımından da Aksaray'ın en büyük kasabalarından birisidir.

Topakkaya, Aksaray ilinin merkezine bağlı bir kasabadır. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu kasabanin yakınlarından geçiyorsanız Topakkaya kasabası Resimleri ve Topakkaya kasabası videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Aksaray Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Aksaray Hava Durumu? Aksaray kasabalarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Aksarayli iseniz  Aksaray Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Aksarayli Ünlüler arasında Topakkaya kasabasınde doğan biri var mı? Topakkaya Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.