Akşehir Doğrugöz Köyü

Akşehir Doğrugöz Köyü

Doğrugöz köyü haberleri, Akşehir Doğrugöz köyü güncel son dakika gelişmeleri, Doğrugöz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Konya köyleri arasında yer alan Doğrugöz köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akşehir Doğrugöz köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Doğrugöz köyü son dakika gelişmeleri, Doğrugöz köyüne özgü yemekler, Akşehir Doğrugöz köyünün tarihi, Doğrugöz köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Doğrugöz köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Doğrugöz, Konya ilinin Akşehir ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Doğrugöz Köyü Resimleri ve Doğrugöz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akşehir Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Akşehir Konya Arası Kaç Km? Akşehir Hava Durumu? Konya Köyleri ve Akşehir Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Konyalı iseniz Konya Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Konyalı Ünlüler arasında Akşehir Doğrugöz Köyünde doğan biri var mı? Akşehir Doğumlu Ünlüler Kimler?

Doğrugöz, Konya ili Akşehir ilçesine bağlı bir köydür.1928 yılından sonra köy statüsünde iken 1984 yılında belde statüsüne geçmiş ve Doğrugöz Belediyesi kurulmuştur.12 Kasım 2012'de TBMM'de kabul edilen 6360 sayılı kanun ile Doğrugöz Belediyesi kapatılarak köy statüsüne dönüştürülmüştür.[3][4]
Konya il merkezine 132 km, Akşehir ilçesine 5 km uzaklıktadır.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.