Akyurt Şeyhler Köyü

Akyurt Şeyhler Köyü

Şeyhler Köyü Haberleri, Akyurt Şeyhler Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Şeyhler Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Şeyhler Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Akyurt Şeyhler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şeyhler köyü son dakika gelişmeleri, Şeyhler köyüne özgü yemekler, Akyurt Şeyhler köyünün tarihi, Şeyhler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şeyhler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şeyhler, Ankara ilinin Akyurt ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şeyhler Köyü Resimleri ve Şeyhler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akyurt Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Akyurt Ankara Arası Kaç Km? Akyurt Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Akyurt Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Akyurt Şeyhler Köyünde doğan biri var mı? Akyurt Doğumlu Ünlüler Kimler?

Şeyhler, Ankara ilinin Akyurt ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köyün nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.

23.07.2004 tarih ve 25531 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanununun geçici 2’nci maddesi gereği Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırlarını belirleyen 50 km yarıçap içinde kaldığından köy tüzel kişiliği sona ererek mahalleye dönüşmüştür.Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Ankara iline 28 km, Akyurt ilçesine 6 km uzaklıktadır.

Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.