Alaplı Küçükkaymaz Köyü

Alaplı Küçükkaymaz Köyü

Küçükkaymaz Köyü haberleri, Alaplı Küçükkaymaz köyü güncel son dakika gelişmeleri, Küçükkaymaz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Küçükkaymaz Köyünde vefat edenler,köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Alaplı Küçükkaymaz köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Küçükkaymaz köyü son dakika gelişmeleri, Küçükkaymaz köyüne özgü yemekler, Alaplı Küçükkaymaz köyünün tarihi, Küçükkaymaz köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Küçükkaymaz köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Küçükkaymaz , Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı bir köydür.

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Küçükkaymaz Köyü Resimleri ve Küçükkaymaz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Alaplı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Alaplı Zonguldak Arası Kaç Km? Alaplı Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Alaplı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Alaplı Küçükkaymaz Köyünde doğan biri var mı? Alaplı Doğumlu Ünlüler Kimler?

ALAPLI KÜÇÜKKAYMAZ KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Küçükkaymaz, Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı bir köydür.

Küçükkaymaz, Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı bir köydür.Zonguldak iline 77 km, Alapli,ya ilceye uzaklığı Mollabey güzergahi,ndan 17. km Zincirli güzergahi,ndan 13.kmKöyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarim özlikle Findik üterimine dayalidir hayvancilik ne yazık ki yok olmuştur. yeni yetisen nesil ilceye ,veya şehirlerde Sanayi,de Tersane,lerde Maden ocaklarında,Demircelik,te çalışmaktadırlar.
Köyün ekonomisi tarim özlikle Findik üterimine dayalidir hayvancilik ne yazık ki yok olmuştur. yeni yetisen nesil ilceye ,veya şehirlerde Sanayi,de Tersane,lerde Maden ocaklarında,Demircelik,te çalışmaktadırlar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.