Albayrak’tan Cemil Usta Sezonu Açıklaması

Albayrak’tan Cemil Usta Sezonu Açıklaması

Galatasaray İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, 2019 – 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu fikstür çekimi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İkinci Başkanın açıklamaları şöyle: “2019-2020 sezonu tüm kulüplerimize, ülkemize hayırlı ve uğur

Galatasaray İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, 2019 – 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu fikstür çekimi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
İkinci Başkanın açıklamaları şöyle:
“2019-2020 sezonu tüm kulüplerimize, ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını Allah’tan diliyorum. Hiçbir futbolcumuzun burnu kanamadan iyi bir sezon olmasını, güzel bir sezon olmasını, barış içinde olmasını, kardeşlik, dostluk içerisinde geçmesini yüce Allah’tan diliyorum. Bütün futbolcu kardeşlerime de başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir sezon olacak Cemil Usta sezonu. Karadeniz’in, Trabzon’un futbolcusunun ismine yakışır bir sezon olsun. Kendisini çok severdik, mekanı cennet olsun. İnşallah Cemil Usta ismine layık bir 2019-2020 sezonu olmasını temenni ediyorum. Bütün takımlara da başarılar diliyorum. Gerekli açıklamayı sevgili Başkanımız Mustafa Cengiz yarın yapacak. Seri Galatasaray camiasına, Türk futboluna hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. (BSHA-Spor Servisi)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.