Alevler Samsun’a Sıçradı !!!

Alevler Samsun’a Sıçradı !!!

Türkiye’yi saran orman yangınlarına her saat bir yenisini ekleniyor. Bir ilçe belediyesi yaptığı açıklamada, “Ülkemizdeki yangın, Samsun’umuza da sıçradı. Vezirköprü’de orman yangını çıktı. Bir an önce kontrol altına...

Türkiye’yi saran orman yangınlarına her saat bir yenisini ekleniyor.

Bir ilçe belediyesi yaptığı açıklamada, “Ülkemizdeki yangın, Samsun’umuza da sıçradı. Vezirköprü’de orman yangını çıktı. Bir an önce kontrol altına alınmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, aynı gün yaptığı açıklamada “Samsun Vezirköprü ilçemizdeki yangın sağ salim söndürülmüştür. Söndürme çalışmalarına katılan halkımıza ve saatlerdir çalışan itfaiye ekiplerimize teşekkür eder bir daha böyle durumların yaşanmamasını temenni ederim” şeklinde bilgi verdi.

Bodrum Belediyesinden Acil Anons….

Bodrum’da çıkan yangın da bir oteli ve köyleri tehdit etmeye başladı. Bodrum Belediyesi sosyal medya hesabından, “Yangın söndürme ekiplerinin ulaşımını kolaylaştırmak adına, acil durumlar dışında lütfen trafiğe çıkmayınız” uyarısı yaptı.

Samsun’da yangın haberinden sonra sosyal medyada paylaşım yapan vatandaşlar ise, “Karadeniz deki ormanlar Marmaris’e, Silifke ye vs benzemez. Çamlık alan çok fazla, ormanlar çok gür. Tutuşursa söndürmek inanılmaz güç olur. Bu yüzden yanmadan önlem alın. KARADENİZ ORMANLARINA GİRİŞ YASAKLANSIN” şeklinde duyuru paylaştılar. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

 

 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.