Almanya’da 18 bin 227 araç çalındı

Almanya’da 18 bin 227 araç çalındı

Alman Sigorta Birliği (GDV) yayınladığı istatistiklerde 2016 yılında Almanya genelinde 18 bin 227 aracın çalındığını ve çalınan araçların meydana...

Alman Sigorta Birliği (GDV) yayınladığı istatistiklerde 2016 yılında Almanya genelinde 18 bin 227 aracın çalındığını ve çalınan araçların meydana getirdiği maddi zararın 60 milyon Euro'nun üzerinde olduğunu açıkladı.

Hırsızlık oyalarının büyük bir bölümünün başkent Berlin'de meydana geldiğini ve başkentte her gün on aracın çalındığını belirten Alman Sigorta Birliği, araç başına ortalama 17 bin Euro değer biçildiğini ifade etti. Almanya'nın kimya şehri Mannheim'da çalınan araç sayısı yıllık 38 olmasına rağmen çalınan araçların ortalama fiyatının 20 bin Euro olarak belirlendi.

En az araç hırsızlığın yaşandığı metropollerin başında ise Münih geliyor. 2016 yılında Münih'te 105 araç çalınma vakası yaşandı. Bu rakamla Almanya'nın araç güvenliği bakımından en güvenli şehri Münih oldu. Almanya'nın doğu illerinden Leipzig'de ise çalınan araçların değerlerinin düşük olduğuna işaret edildi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.