Almanya'da PCR testi sonucunu nasıl öğrenebilirim?

Almanya'da PCR testi sonucunu nasıl öğrenebilirim?

Almanya'da koronavirüs vakalarının artmaya başlamasından sonra PCR testi sayıları da artmaya başladı. Hızlı test sonuçları pozitif çıkanlara PCR testi yapılıyor. PCR testi sonucunu nasıl öğrenebilirim? sorusu internette çokça araştırılıyor?

Korona testiniz pozitif çıktı ve PCR testi yaptırdıysanız, PCR testi sonucunu nasıl öğrenebilirim? sorusunu araştırıyor olabilirsiniz. İşte PCR testinizi nasıl öğreneceğinizin detayları.

1- Öncelikle Google Play Store 'dan veya aşağıdaki linkten Corona-Warn-App uygulamasını indirin. Telefonunuzdaki uygulama güncel değil ise güncelleyiniz. Uygulamanızın görüntüsü aşağıdaki gibi olmalıdır.

corona-warm-app.jpg

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.rki.coronawarnapp&hl=tr&gl=US

2- İkinci olarak PCR testi yapılan test merkezinin size vermiş olduğu kağıtta bulunan PCR test sonucu QR kodunu taratmanız gerekli. Bu işlem için Corona Warm App uygulamasında aşağıdaki resimde görmüş olduğunuz Scan ( Tara ) butonuna tıklamak ve QR kodunuzu taratmak.

corona-warm-app-qr-kodu.jpg

3- Test Sonucunu Al sayfasına yönlendirileceksiniz. Kabul Et butonuna tıklayarak ilerleyin ve Doğum tarihinizi g.aa.y (Gün.Ay.Yıl) olarak giriniz ve Test Sertifikası Talep Et butonuna tıklayın.

4- PCR test sonucunu belli olmuş ise aşağıdaki resimdeki gibi sonucunuzu görebilirsiniz. Eğer test sonucunuz henüz belli değilse PCR Testiniz Eklendi uyarısını ve PCR test sonucunuz henüz çıkmadı uyarısını görebilirsiniz. Test sonucunuz çıkar çıkmaz hemen uygulamada görüntülenecektir.

corona-warm-app-pcr.jpg

5- Status ( Durum ) butonuna tıklayarak PCR Testi Sonucu ve Maruz Kalma Günlüğünüzü her zaman görüntüleyebilirsiniz.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.