Almost Family 1. Sezon 9. Bölüm Fragmanı İzle

Almost Family 1. Sezon 9. Bölüm Fragmanı İzle

Almost Family 1. Sezon 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Almost Family 1. Sezon 9. Bölümü 1 Ocak 2020 çarşamba tarihinde yayınlanacak.

Almost Family dizisinin yeni bölümü olan 1.Sezon 9. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Almost Family , yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Almost Family dizisi 1.Sezon 9. Bölüm yeni fragman izle…

Almost Family Genel Hikaye | Konusu

Leon Bechley, ülkede tüp bebek yönteminin öncü isimlerinden biridir ve yönetim kurulu başkanı olduğu klinikte çok uzun yıllardır bir çok ailenin çocuk sahibi olmasına yardımcı olmuştur. Tıpa olan katkılarından ötürü ödül aldığı akşam ise tüm havasının söneceği akşam olacaktır. Yıllardır sakladığı sırların artık ortaya çıkma zamanı gelmiştir.

Leon Bechley, 30-35 yıl kadar önce, tüp bebek denemelerinin tam olarak başarılı olmadığı yıllarda sayıları yüzü aşan söz konusu döllenmelerde başarı oranının artması adına kendi sperm örneklerini kullanmıştır. Bir gazetenin ortaya çıkardığı bu gerçek, tüm yurtta geniş yankı uyandırır ve basının ilgi odağı haline gelir. Bu durum sadece Leon’u değil, onun yanında büyüyen tek çocuğu olan Julia’yı da çok yakından etkilemektedir. Hayranlık duyduğu babasının bir suçlu ve sahtekar olduğunu öğrenmesi yetmezmiş gibi insanların çalıştığı kliniğe olan güvenleri sarsılmış, bir anda birçok kız ve erkek kardeş sahibi olmuş ve hareketleri medya tarafından takip edilen biri haline gelmiştir.

Almost Family 1. Sezon 9. Bölüm İzle

Almost Family dizisinin yeni bölümü olan 1. Sezon 9. Bölümünü çarşamba günü TV Promos kanalından izleyebilirsiniz.

Almost Family dizisinin yeni bölümü olan 1. sezon 9. Bölümünü HD ve tek parça olarak TV Promos kanalndan izleyebilirsiniz. Almost Family Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Almost Family dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamı TV Promosda...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.