Alpu Ağaçhisar Köyü

Alpu Ağaçhisar Köyü

Ağaçhisar Köyü Haberleri, Odunpazarı Ağaçhisar Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Ağaçhisar Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Eskişehir Köyleri Arasında Yer Alan Ağaçhisar Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

alpu Ağaçhisar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ağaçhisar köyü son dakika gelişmeleri, Ağaçhisar köyüne özgü yemekler, alpu Ağaçhisarköyünün tarihi, Ağaçhisar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ağaçhisar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ağaçhisar, Eskişehir ilinin alpu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ağaçhisar Köyü Resimleri ve Ağaçhisar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

alpu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. iç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? alpu Eskişehir Arası Kaç Km? alpu Hava Durumu? Eskişehir Köyleri ve alpu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Eskişehirli iseniz Eskişehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Eskişehirli Ünlüler arasında alpu Ağaçhisar Köyünde doğan biri var mı? alpu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ağaçhisar, Eskişehir ilinin alpu ilçesine bağlı bir mahalledir.1522 tarihli tahrir kayıtlarında da ismi aynı olan çok eski yerleşik düzene geçmiş mahallesidir. Ağaçhisar mahallesi şu anda Alpu ilçesinin en büyük mahallesidir.Eskişehir iline yaklaşık 70 km, Alpu ilçesine 35 km uzaklıktadır. Çatacık orman işletmesine giden yol güzargâhının bir kilometre kadar doğusunda olan bir mahalledir.Mahallenin gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Köy halkı Anadolu'nun diğer köylerinin halkı gibi misafirperverdir. Mahallede emekli sayısı çoktur.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Halkı nakliyecilik yapmaktadır.Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır kanalizasyon şebekesi vardır. Alt yapısı tamamlanmış olup, köy meydanı ve bazı sokakları parke taşı döşelidir. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrikve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum