Altındağ Karapürçek Köyü

Altındağ Karapürçek Köyü

Karapürçek Köyü Haberleri, Altındağ Karapürçek Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Karapürçek Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Karapürçek Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Altındağ Karapürçek köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karapürçek köyü son dakika gelişmeleri, Karapürçek köyüne özgü yemekler, Altındağ Karapürçek köyünün tarihi, Karapürçek köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karapürçek köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karapürçek, Ankara ilinin Altındağ ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karapürçek Köyü Resimleri ve Karapürçek köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Altındağ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Altındağ Ankara Arası Kaç Km? Altındağ Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Altındağ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Karapürçekmlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Altındağ Karapürçek Köyünde doğan biri var mı? Altındağ Karapürçekmlu Ünlüler Kimler?

Karapürçek, Ankara ilinin Altındağ ilçesine bağlı bir mahalledir. Altındağ ilçesinin nüfusu en fazla mahallesi 76.519 kişi ile Karapürçek'tir. Altındağ'ın nüfusu 2017 yılında % 1,59 artmıştır.Karapürçek İlk Öğretim Okulu, Mehmet Akif Ersoy Lisesi, Muradiye Lisesi, Özdemir Gürocak İlkokulu, Altindağ Şerife Bacı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Altındağ Belediyesi Anaokulu, Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum