Altınekin Dedeler Köyü

Altınekin Dedeler Köyü

Dedeler köyü haberleri, Altınekin Dedeler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Dedeler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Konya köyleri arasında yer alan Dedeler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Altınekin Dedeler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dedeler köyü son dakika gelişmeleri, Dedeler köyüne özgü yemekler, Altınekin Dedeler köyünün tarihi, Dedeler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dedeler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dedeler, Konya ilinin Altınekin ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dedeler Köyü Resimleri ve Dedeler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Altınekin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Altınekin Konya Arası Kaç Km? Altınekin Hava Durumu? Konya Köyleri ve Altınekin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Konyalı iseniz Konya Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Konyalı Ünlüler arasında Altınekin Dedeler Köyünde doğan biri var mı? Altınekin Doğumlu Ünlüler Kimler?

Dedeler, Konya ili Altınekin ilçesine bağlı bir köydür.Nüfusu 2060'dır. Dedeler mahallesinin ilk yerleşenleriHorasan'dan gelen Şeyhi Kebir Taşgun Baba'dır.Burada türbesi de bulunmaktadır.
Dedeler'de temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olup nakliye kooperatifleri de bulunmaktadır. Dedeler'de bir adet ilkokul ve ortaokul ile bir adet imam-hatip ortaokulu bulunmaktadır. Yine bir adet sağlık ocağı, 4 adet cami ve şeker pancarı alım kantarı bulunmaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.