Altınova Havuzdere Köyü

Altınova Havuzdere Köyü

Havuzdere Köyü haberleri, Yalova Havuzdere köyü güncel son dakika gelişmeleri, Havuzdere köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Havuzdere Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Altınova Havuzdere köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Havuzdere köyü son dakika gelişmeleri, Havuzdere köyüne özgü yemekler, Altınova Havuzdere köyünün tarihi, Havuzdere köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Havuzdere köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Havuzdere, Yalova ilinin Altınova ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara  bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Havuzdere Köyü Resimleri ve Havuzdere köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yalova Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Altınova Yalova Arası Kaç Km? Yalova Altınova Hava Durumu? Yalova Altınova Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yalovalı  iseniz Yalova Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Yalovalı Ünlüler arasında Altınova Havuzdere Köyünde doğan biri var mı? Yalova  Doğumlu Ünlüler Kimler?

HAVUZDERE KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Havuzdere, Yalova ilinin Altınova ilçesine bağlı bir köy. Köy, kurulduğundan beri aynı adı taşımaktadır.

Köy Yalova iline 20, Altınova ilçesine 4 km uzaklıktadır.

Köyün ekonomisi tarım, hayvancılık ve arıcılığa dayalıdır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.