Amasya Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

Amasya Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

Amasya'da polisin iki mahallede düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 9 kişi yakalandı.

Amasya'da polisin iki mahallede düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 9 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İstasyon Caddesi'nde bir ilkokul ve stat civarında esrar ve uyuşturucu hap satıldığı yönünde ihbar alan Amasya Emniyet Müdürlüğü İl Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerinin yakaladığı İ.İ.Y. isimli şahsın üzerinde 5 adet uyuşturucu hap ve 5,76 gram gelen toz esrar maddesi ile H.Ö. isimli şahsın üzerinden 4,61 gram ağırlığında toz esrar ile 2 adet kağıda sarılı vaziyette 0,76 gram ağırlığında eroin ile 7 adet uyuşturucu hap ele geçti. İki şüpheli gözaltına alındı.

Ekipler, Beyazıtpaşa Mahallesi'ndeki metruk bir binada yakaladığı G.Ö. isimli şahsın üzerinde 0,15 gram, H.Ö. isimli şahsın üzerinde ise 0,19 gram olmak üzere toplam 0,34 gram bonzai buldu. Alınan ifadelerinin ardından salıverilen iki şahısla birlikte yakalanan M.C.K. isimli şahsın yaşının küçük olması sebebiyle iş ve işlemleri için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiği bildirildi.

Aynı sokaktaki metruk bir binada görülüp kimlik kontrolleri yapılan E.G., E.G., Y.İ. ve K.B isimli şahısların olduğu görülürken bulundukları odada satışa hazır vaziyette toplam 24 adet daralı 2,34 gram ağırlığında bonzai ele geçirildi. Şüphelilerin ifadelerine ardından salıverildiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.