Amatörlerin çilesi

Amatörlerin çilesi

Kayseri'de oynanan amatör maçlar ilginç görüntülere sahne oldu. Tadilat halindeki Argıncık Stadı'nda maçlarını oynamak zorunda kalan amatör sporcular...

Kayseri'de oynanan amatör maçlar ilginç görüntülere sahne oldu. Tadilat halindeki Argıncık Stadı'nda maçlarını oynamak zorunda kalan amatör sporcular ile maçı yönetecek hakemler kapısı ve camı olmayan soyunma odasında üzerlerini değiştirdi.

Kayseri'de bu hafta Süper Amatör Küme ve Birinci Amatör Küme maçlarının başlaması ile birlikte saha sıkıntısı baş gösterdi. Kayseri'de amatörlerin yükünü çeken ve içerisinde iki saha bulunduran Argıncık Tesisleri'nde yapılan tadilata rağmen bu sahalara maç verilmesi ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu. Soyunma odalarının tadilatta olması nedeniyle kapı ve pencereleri söküldü. Buna rağmen sahalara maç verildi. Maçlarını oynamaya gelen U-17 Ligi ve U-14 Ligi oyuncuları üzerlerini kapıları ve pencereleri olmayan bu odalarda değiştirmek zorunda kaldı. Maçları yöneten hakemlerde aynı şekilde zor şartlarda üzerlerine değiştirerek eşyalarını arabalara bıraktı. Oyuncular ise maçlarını oynarken eşyaların yanına bir arkadaşlarını bırakarak sahaya çıkabildiler. İnşaat iskelesinin altından geçerek odalara giriş-çıkış yapanlar hem önemli bir tehlikeye davet çıkardı hemde ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Amatörlerin çilesi

Amatörlerin çilesi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.